iRacing Nederland
iRNL voor alle Nederlandse iRacing fans

NIEUWS

26-04-2021

PRESS RELEASE
Sim-Lab is nu officieel partner van iRacing Nederland en Team iRNL Racing  

Son en Breugel / Tholen
26 April, 2021 

Sim-Lab kondigt met trots haar samenwerking aan met iRacing Nederland en Team iRNL Racing. De in Nederland gevestigde fabrikant van sim-racing hardware is nu de belangrijkste partner en sponsor van het team.  Over Sim Lab
Sim-Lab is in 2015 begonnen met de ontwikkeling van een sim-racing cockpit die extreem stijf en tegelijkertijd volledig instelbaar is. Tegenwoordig is de P1-X sim van Sim-Lab de benchmark in de branche. Gamers en eSports-professionals over de hele wereld erkennen Sim-Lab als hét merk voor sim-rigs en accessoires van hoge kwaliteit. 

Over iRacing Nederland
iRacing Nederland (iRNL) is opgericht in juni 2020 en gestart met een Facebook Groep gericht op sim-racen. De groep bestaat uit iRacing enthousiastelingen door heel Nederland. In 2021 heeft iRacing Nederland zich geformaliseerd door Stichting Simrace Promotie Nederland op te richten, opererend onder de naam ‘iRacing Nederland’. 

Het belangrijkste doel van iRNL is een ​​platform te zijn dat een veilige ruimte biedt voor zowel rookies als ervaren en (semi) pro-coureurs. Met duidelijke regels over respect en sportiviteit op en buiten de baan is iRNL uitgegroeid tot hét Nederlandse platform in sim-racen. 

iRNL streeft ernaar om haar leden op regelmatige basis iRacing races en leagues aan te bieden. Deze races variëren van losse evenementen zoals dagraces tot complete kampioenschappen en competities, die het hele jaar door worden georganiseerd. Een selectie van de verschillende competities wordt ook gestreamd met live commentatoren via alle reguliere online kanalen zoals YouTube, Twitch, enz. 

Over Team iRNL Racing
Team iRNL Racing is een Nederlands sim-race team, bestaande uit enkele van de snelste simracers van Nederland, welke zijn gescout via een aantal selectieraces. Het team is opgericht met als doel het hoogst mogelijke podium te behalen. Tegelijkertijd is het essentieel dat de coureurs genieten van hun tijd in de prachtige wereld van eSports-racing.

Een puur Nederlands eSports team bestaande uit coureurs die naast de virtuele wereld ook actief zijn in de real life racewereld. Ze concurreren niet alleen met 's werelds beste coureurs; je kunt onze team racers ook ontmoeten in veel van onze iRacing Nederland league races en op de iRNL Discord server. De coureurs van Team iRNL rijden momenteel in verschillende iRacing GT-klassen, o.a. GT3, GT4 en GTE. 

Voor meer informatie, neem contact op met Arjan van Grol van iRacing Nederland op arjan.van.grol@iracing-nederland.nl


 
Instagram